Kenan'cığım,
Doğru söyleyene ne denirki.
Ama kazların %90 nı bence süratten kaynaklanıyor.Bu arabada da böyle ,motorda da,her yerde bu böyle.Senin de ruhunda tektekercilik olduğu için her zaman bu konuda savunmaya geçiyorsun.Ama yanlış.Bak bakalım motor kazlarının % çoğu neden oluyor.İstatistikler mi yanlış,tektekerciler mi (Tek tekerden kastım illaki tek tekere kalkıp gidenler değil tabii ki.Tek teker den kastım daha çok reasing gibi,güçlü malum motorlarla sürat yapanlardır).
Diğer taraftan fikirlerine de katılıyorum.Bunları isteyenlerin de başındayım biliyorsun.
Ama şunu da söylemek lazım.
Toplantılarda bir köşeye çekilip,fikir beyan etmeden oturup kalkıp gitmekle de bunlar olmuyor.
Bizim toplum,konuşanı ayıplamıyor ki susuyorsun sürekli.
Akılcı,olumlu,yapıcı,yenilikçi,topluma yararlı konuları getirin, toplantılara çıkın dobra dobra konuşun.Konularınızın peşinde olun.Takipçisi olun.Susmayın.Fikir üretelim.
Kimse sus demez.Tuu kaka diyende olamaz.
Sevgilerimle
Haşım abi
seninle çok muhabbetimiz oldu biliyorsun
kışılıne ve size saygım sonsuz biliyorsunuz, kusur etmemek içinde caba sarfediyorum bağışlayın
kulupte gelmemin teksebebi sizleri görmek hasret gidetmek
konuşmalara gelince havadan sudan muhabbetler
yanii konu dışı söyleşiler (güzelde oluyo)
araya gırıpte neyı dememi beklersiniz birşey konuştuğumda gülüp geciliyor uzun bi zaman oldu bir arpaboy kat edemedik bunu sizde biliyorsunuz ,hani filema hani tişört,hani stıkır ,hani ilk yardım eğitimi,
kıştan beri konuşuldu hala bişey yok neden araya girip konuşayımki.benim fikriminj neyi değiştırcekki
yıne bırıleri konuşup aaaa çok iyi diye alkışlanacak,
konuşunca tepki toplamaktanda sıkıldım,
birde tekteker konusu evet ben şhow yapmaya meilli biri gibi göründüğüm doğru ama tehlikeye malvermemek için hıç denemedim ve yapmayıda düşünmedim ama yapanıda seyrederim,
deslenecek insan varsa desteklerim
motosiklet özgürlük adrenalin içir genç arkadaşlar bunu yapıyordur ama ben yapmıyorum,
buarada kim nederse desin tt Arif benim dostum ve arkadaşım ,enazından yanlışta iş yapsa tecrubeli motorcu,
Artık şunu algılamalı bilinmeli herşeyden önce kım nedir değilde tecrubeli motorculara biraz dıkkat ,ve bir sene motora bınmış adam bu motorcuları kıyaslamasın.
eline kılavye alan konuşuyor yazıyor ,o kaza kayıtlarında motorcunun kusurlu olduğu bir gercek ,
neden diğer taraftan bakılmıyor o kavşakta neden işiklandırma yoktu ,dikkatmı cekmedi,bilmem orda bir kusur varsa o koca kavşağa ışıklandırma koymayan yetkililerde,
ben kendi adıma konuşuyorum
risk almıyorum gerekte duymuyorum yeri zamanı uygun olduğunda şartlara göre motosikleti kullanıyorum,
kuralına göre ,
birde motosiklet tecrubesi olmayan arkadaşlar dikkatli yorum yapsınlar motorsiklet olayında çok bilmek önemlideğil tecrube tecrube ben bunu diyorum .
teşekkür ederim