Gönderen Konu: KAZA ANI KAMERADA  (Okunma sayısı 1239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
  • kafanıza kasktan başka birşey takmayın :))
KAZA ANI KAMERADA
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2007, 22:46:30 »
Düne kadar yayın organlarından izlediğim kaza haberlerinde hep kendimi rahatlatmaya çalıştım.
"Aşırı hız yapıyormuş"
"serseriymiş"
"Eğitimsiz biriymiş"
"Yeterli korumaları yokmuş"
"Hocam sen hiç endurocu çapırcı kaza yapan gördün mü"
--------------------------------------

Yok yok her şey boş Dr Ömer Uzma nın hayatını kaybettiğini öğrenip forumlarda yazılanları okuyunca herşeyin boş olduğunu anladım. Korumaysa koruma, eğitimse eğitim, saygıysa saygı herşey vardı onda ve sağ aynasına bakmadan çıkan bir genç düşük bir hızda çarptı ona her şey bitti o an. Geride gözü yaşlı eşi çocukları ve sevenleri kaldı....
Ölüm takdiri ilahidir her an heryerden gelebilir.Ancak şehir içi ulaşım aracı olarak kullanmanın üzerimizdeki kaza riskini % 70 artırdığı gerçeğini unutmayalım.

Bu nedenle Motosikleti TR de ulaşım aracı olarak kullanmak yerine gezi aracı olarak kullanmanın şimdilik benim yapacağım en iyi şey olduğunu düşünüyorum...
Gerisini kaderime bırakıyorum...

Tüm aileye kazasız belasız güzel günler diliyorum...
  Ercument abi
herşeyden önce buaralar bıraz gerginim kaza haberlerinden sonra sağlıklı yorum yapamıyor oldum,
 şu bir gercekki biz motor cular nekadar yırtınsakta tecrube kazansakta ne bilen süper motorcu olsakta kaza tektaraflı olmuyor illaki bir araç işin içinde oluyor ve bedeli ağır oluyor ,
   sen hiç endurocu gördünmi diye yazmıssın endurocunun tırafıkte şehır merkezinde ne işi olur
eğer  motorcu secinimi enduro olarak yapmıssa ve asvalt ve caddede bınıyosa e motorcunun enduro ruhubda şüphe duyarım ,çapırcılara gelince malum yolun sağından tıntın gıdenler kaza itimalleri azdır,
    cadde motosıklet leri daha cok kazaya karıştıkları birgercek buda malum ortada ki cadde ve hız adrenal bide buna cahıllık bılınçsizlik üstüne üslük hava atmakta gırdımı işlin içine kazaya davetiye
zaten malum tırafık berbat önüne gelene araba vermişler tırafıkte makyaj yapan bayanlar bilen varken kaza olması normal,
   herşeyden önce toplumu bilinçlendirmeli
biznekadar eğitim almış olsakta boş
teşekkürler
kenan sofuoğlu

Çevrimdışı kobeyashi

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Admin
  • *
    • Ercüment in Sayfası
KAZA ANI KAMERADA
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2007, 00:22:29 »
Kenancım "sen hiç endurocu gördün mü" derken aslında kendimi eleştiriyorum. Ömer Uzma olayından sonra "endurocu çapıcı racingci "farketmez kaza heryerden gelebilir demek istiyorum. Hepinizin hayatı benim için önemli şehir içinde mecbur kalmadıkça kullanmayın. Çok dikkat edin...
Saygı ve sevgilerimle...

Çevrimdışı kobeyashi

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Admin
  • *
    • Ercüment in Sayfası
KAZA ANI KAMERADA
« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2007, 00:46:00 »
"hani filema hani tişört,hani stıkır ,hani ilk yardım eğitimi,
kıştan beri konuşuldu hala bişey yok neden araya girip konuşayımki.
"

Kenancım toplantılara katılamıyorum ancak yazdıkların bir gerçek. Bende bazı konularda gelişmeler olmasını bekliyordum talepte ettim ama olmadı. Bunların sebeplerini sorduğumda makul cevaplar aldım. Umarım zaman içerisinde herşey çok güzel olacak...

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
  • kafanıza kasktan başka birşey takmayın :))
KAZA ANI KAMERADA
« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2007, 00:54:34 »
Kenancım "sen hiç endurocu gördün mü" derken aslında kendimi eleştiriyorum. Ömer Uzma olayından sonra "endurocu çapıcı racingci "farketmez kaza heryerden gelebilir demek istiyorum. Hepinizin hayatı benim için önemli şehir içinde mecbur kalmadıkça kullanmayın. Çok dikkat edin...
Saygı ve sevgilerimle...
   özürdilerim yanlış algıladım
evet şehır içi kullanımda cambaz olmalı insan baya akrobası yapmak gerekiyor ,malesef kötü hart motorcu görünümü veriyor ama mecbur kalıyor inasan .

kenan sofuoğlu