Gönderen Konu: Yan çanta tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xrider

• Ziyaretçi
Yan çanta tavsiyeleriniz
« : Ağustos 18, 2007, 10:48:48 »
Selamlar.F 650 gs' im  için yan çanta almayı düşünüyorum.Şu anda 46 lt.kappa top case var genel olarak memnunum.Yan çanta olarak tavsiye edebileceğiniz  marka ve model varmı?(BMW orjinalleri hariç)

Çevrimdışı kobeyashi

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Admin
  • *
    • Ercüment in Sayfası
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2007, 13:23:56 »
selam motordaş olunca hemen zıpladım buraya... yan çanta konusunda bende epey sıkıntı çektim. Bagalit yada plastik her neyse o tip bişeyler düşündüm hatta kappa nın bir modeli denk geldi elime ancak bu seferde bağlantı aparatları problem oldu 150 euro sadece demirlere vermek pek mantıklı gelmedi. Bu nedenle Moto Detail in 3 parça çanta setini aldım 2 yan bir üst . Çantalar kumaş toz ve yağmur geçirmiyor genişleyebiliyor çamur vs den korumak için naylon kılıflarıda mevcut. Demirleride bir ustaya yaptırdım eksozdan uzak tutmak için fena olmadı şimdilik böyle kullanıyorum...

Çevrimdışı BARACUDA

• Can GİRGİN
  • Üye
  • *
    • WEB ALBÜMÜM: (Motosiklet - Macera)
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2007, 13:28:46 »
Çok geniş kapsamlı bir konu....

Bana göre sırasınca (en İyileri)
Krause
Hepco Becker
GİVİ

Hiç biri olmadı.Ercümentin çantaları güzel bir çözüm. :)
Oda olmadı Adriatik gezimizle ilgili resimlere bakınız...  ;)
WEB ALBÜMÜM: (Motosiklet)
http://picasaweb.google.com.tr/cangirgin33

+90 532 6275351   B Rh (Positive)

Çevrimdışı extrailt

• Arif BOZDAĞ
  • Üye
  • *
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2007, 13:51:37 »
Aynı çanta derdi bende de var,izmir,antalya,ankara,istanbul araştırmadıgım yer kalmadı xt için arka ve yan çanta demiri almak istedim toplam 180 euro dediler bende o parayı veremem kimse kusura bakmasın kendim 3 metre demir buldum diğer motordaki çanta demirlerine bakarak çizdim yakında yapacağım galiba orjinali kadar olmasada ona yakın olur toplamda 50 lira gibi para gidececek.
BİLDİĞİNİZ GİBİ 2 TEKER BİRŞEY İŞTE.... :)

xrider

• Ziyaretçi
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2007, 13:51:52 »
Ercüment bey nerden bulabilirim peki bu çantaları?
Can bey teşekkürler.
Anladığım kadarıyla çantadan çok bağlantı demirleri sorun oluyor.Alanya da da ne yaparlar ya o demirleri. :(

Çevrimdışı DÖNENCE

• YILMAZ BAŞER
  • Üye
  • *
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2007, 14:37:34 »
cem bey bu çanta meselesi resmen bir kriz. örnek verecek olursak üçlü çanta seti alıyosun 500€ ödüyosun çanta bağlantı demiri almaya kalkıyon 200€ istiyorlar. bi demire bakıyon bi paraya bakıyon adamın gücüne gidiyo. yani sıkıntı bu.
bu dünya kimseye kalmaz ,hırsı bırak yaşamaya bak.
yılmaz başer  533 733 83 91
A RH (- ) NEG.  honda deauville 07 DV 512

Çevrimdışı kobeyashi

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Admin
  • *
    • Ercüment in Sayfası
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2007, 20:04:59 »
Ercüment bey nerden bulabilirim peki bu çantaları?
Can bey teşekkürler.
Anladığım kadarıyla çantadan çok bağlantı demirleri sorun oluyor.Alanya da da ne yaparlar ya o demirleri. :(
Selam ben çantaları Louis.de isimli bi siteden aldım yurt dışındaki bir tanıdığımda getiriverdi çok uygun bir rakama sanırım kappa nın tr de satılan benzer çantaları var düşünebilirsin . Ancak bu çantalar sürekli kullanım için değil çünkü dolu ve sıkı bağlanması gerekiyor. Yani yolculuk öncesi dolduracaksın döndüğünde boşaltıp kaldıracaksın. Demir konusunu ben bağlantı demirleri olan bir motordan inceledim sanayide bir ustaya ölçülerle çizdim bir kağıda adam yaptı bişeyler kullanıyorum şimdilik...

cihanülker

• Ziyaretçi
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2007, 11:18:34 »
arkadaşlar sizin bu düşündüğünüz çözümleri sizlerden evvel bir sürü uyanık türk arkadaşımız düşündü ve üretilen bütün çözümler geçiçi olmuştur sonuçta 2 tekerleğe biniyorsunuz lütfen biraz dikkat edin derim ben.. ben sizin yerinizde olsaydım ,sahibinden .comda bir çok çanta ilanı düşüyor sadece biraz takip edin ,veya antalyada oğuz motora bakın mutlaka bulursunuz ,en azından çantalara daha az bütçe ayırıp demirleri adam gibi bir şey alırdım çünki bu demirlere çok iş düşüyor ,ağırlık,darbe vibrasyon ve allah muhafaza yere düştüğünüz zaman çanta bağlantılarının yararı ,ve hertürlü havada kullanılacağı için nem ,yağmur vs ,yüksek derecede korozyona maruz kalacaktır onun için sanayide yaptıracağınız demirlerin bu vasıflara sagip olacağını düşünmüyor ve tavsiye etmiyorum ,can kardeşim markalar konusunda bilgi vermiş bence karauser ve hepkobecker bu işi çözmüş evet biraz maliyetli olabilir ama çok  uzun yıllar kullanılabilir sadece demir değiştirilerek çünki her marka ve model için demirleri hazır bu arada louis mağazasındada çok çeşit var ekonomik olarak ama hepsini bizzat incelediğim için kesinlikle tavsiye etmiyorum sadece geçiçi çözüm olarak kullanılabilir nacizhane motora ayırdığımız bütçelere bakınca çanta içinde 300 ytl ayırın derim ben size demi olarak çok yararını görürsünüz saygılar

xrider

• Ziyaretçi
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2007, 20:21:11 »
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.Çözümü Oğuz motorda buldum.Biraz pahalı olacak ama düşündüğümden daha düşük çıktı bedeli.Demirler dahil 2 çanta 400 €.Kappa nın.

Çevrimdışı kobeyashi

• Ercüment Gökhan Gökyar
  • Admin
  • *
    • Ercüment in Sayfası
Yan çanta tavsiyeleriniz
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2007, 22:06:11 »
Güzel günlerde kullan en iyisini yapmışsın