arkadaşlar sizin bu düşündüğünüz çözümleri sizlerden evvel bir sürü uyanık türk arkadaşımız düşündü ve üretilen bütün çözümler geçiçi olmuştur sonuçta 2 tekerleğe biniyorsunuz lütfen biraz dikkat edin derim ben.. ben sizin yerinizde olsaydım ,sahibinden .comda bir çok çanta ilanı düşüyor sadece biraz takip edin ,veya antalyada oğuz motora bakın mutlaka bulursunuz ,en azından çantalara daha az bütçe ayırıp demirleri adam gibi bir şey alırdım çünki bu demirlere çok iş düşüyor ,ağırlık,darbe vibrasyon ve allah muhafaza yere düştüğünüz zaman çanta bağlantılarının yararı ,ve hertürlü havada kullanılacağı için nem ,yağmur vs ,yüksek derecede korozyona maruz kalacaktır onun için sanayide yaptıracağınız demirlerin bu vasıflara sagip olacağını düşünmüyor ve tavsiye etmiyorum ,can kardeşim markalar konusunda bilgi vermiş bence karauser ve hepkobecker bu işi çözmüş evet biraz maliyetli olabilir ama çok uzun yıllar kullanılabilir sadece demir değiştirilerek çünki her marka ve model için demirleri hazır bu arada louis mağazasındada çok çeşit var ekonomik olarak ama hepsini bizzat incelediğim için kesinlikle tavsiye etmiyorum sadece geçiçi çözüm olarak kullanılabilir nacizhane motora ayırdığımız bütçelere bakınca çanta içinde 300 ytl ayırın derim ben size demi olarak çok yararını görürsünüz saygılar