izninizle canlanmış bu konuyla ilgili birkaç kelam etmek isterim....
öncelikle bu topiğin en başındaki yanlış ifadelendirmeye işaret etmek istiyorum. bahsedilen kontra tekniği ile virajın tersi yönüne ittirme tekniği aynı şeylerdir. Teknik olarak belli bir sürat ( 25 Km. ) üzerine çıkıldığında arka tekerleğin itme gücü o kadar yükselirki ön tekerleğe vereceğiniz dönme komutları farklı reaksiyonlar vermeye başlar. Buda motorumuzu istediğimiz yöne çevirebilmemiz için gitmek istediğimiz yönün tersine gidonu ittirerek mümkün olur.
Bu konuyla ilgili olarak arzu edenlere daha detaylı bilgi aktarabilirim seve seve...
Diğer yandan eğitim konusuna gelince. Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi. Ancak ne yöne doğru gitmek istediğinize lütfen iyi karar verin ve eğitimi sadece bir kez alırım ondan sonrada yollarda uçar kaçarım diye düşünmeyin...
Eğitim bir süreçtir ve öğrenmek ise bitmeyen bir eylemdir. Hele helede işin içine motosiklet girdiğinde sonsuz alternatifler ortaya çıkmaktadır.
eğitim almak isteyen arkadaşlarada dilerlerse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla bu topikte bi eğitim enflasyonu var

Madem serbest piyasa ekonomisi GOLD sürücüden "ücretsiz" eğitim... üstelik çıtır sertifikalı