15.Aralık.Cuma toplantısı;
25 üye kardeşimiz ve bizi her zaman destekleyen,yalnız bırakmayan eşlerimizden 6'sının katılımı ile oldukça renkli geçti.
Toplantı' nın en renkli siması kulübümüzün onur üyesi olan; Hüseyin (Samurai) Duran (Bıdık Hüseyin Usta) dı.

Herkesin huzurunda Hüseyin Duran ustamıza aramıza katıldığı için hoş geldin diyor ve teşekkür ediyorum.Bundan sonra da katılımları ile bizlere onur vermesini diliyorum.
Cuma akşamı Dr.Halim Yılmaz "VİRAJ ALMA TEKNİKLERİ" üzerine çok can alıcı bir anlatım yaptı.

Bu anlatımlara zaman zaman Ali Yiğit ve Sarp Özpar da edindikleri tecrübelerinden örnekler vererek katıldılar.
Dr.Halim bir ara VİRAJA o kadar kaptırdı ki;Kendini içhastalıkları kürsüsünde ders veren profesör zannetti.

"Dersimi iyi dinlemezsiniz,kaka olursunuz!Tuh olur kaza yaparsınız haaaa.." der gibiydi.
Halim hocam,anlatımların müthişdi.Her motorcunun mutlaka bilmesi gereken en önemli konu bence VİRAJ konusudur.
Zaten tüm üye arkadaşlarda pür dikkatle (tabiik i hocadan da çekinerek,hımmmmmm) eğitimi sonuna kadar dinlediler.
Ve çok güzel sorular sorarak eğitime ayrıca,renk verdiler.
Bu arada eğitim sürerken bizlerden desteklerini esirgemeyen sevgili eşlerimizde her zamanki malum muhabbetlerine bir köşede güzel güzel devam ettiler.

Bundan sonra her hafta bir konu işleyeceğimiz toplantılarımızda, umuyorum ki katılımlar gittikçe artacak ve konuları dinleyen üyeler motor konusunda çok geniş bilgilere sahip olacaklardır.
Katkılarınız ve katılımlarınız için teşekkür ederim.
Sevgilerimle