Motor benim emtia kayıtlarıma geçtikten sonra yürümesi için gerekli ve önemli parçalarında yapılan değişikliklerin en son kademesi ön ve arka lastiklerin değişimi ile bahar ayına kadar eski eksozlarla devam kararını vermiştim.
Bu karardan muharrem abinin haberi yoktu.
-Halladeriz memet canını sıkma dedi ve film koptu.
İşe başladık.Eksozu söktük.Orjinale sadıkmı kalalım derken.Hurdacıda tek parça Çapı 90 mm-uzunluğu 70 cm lık krom boruya aşık oldum. Olunur mu oldum işte.
Muharrem abiye bir telefon.Cevap aynı :
-Halladeriz memet canını sıkma
Boru ve gerekli malzemeler dükkanda ;Akşamdan temizliği yapıldı planları yapıldı.Ertesi gün geldiğimde eksoz yerine takılmıştı.Ve sesi çok güzel olmuştu.En son rotuşları yaparken ilham perileri hangimize geldi bilmiyoruz ama iyiki geldi.Çetede haluk beyde vardı.Herşey arka koltuğu çıkaralım sözüyle başladı ve motor 10 dakikada çölde kalmış kutup
ayısı gibi oldu.Krom olarak üzerinde birtek aşkım kaldı.(Eksoz)Ertesi gün ise muharrem abi seyyar mangal yaptı gezilerde söküp üstünde sucuk yapılıcak oturak.(Anlayan anladı.)Çeteye suat abide katıldı.Oda elini yakmış.Suat abi merak etme buz koyacaz oraya.Çetenin 2 numaralı üyesi sisi bardan yaslancak yaptı.Muharrem abide montajını ve motor manyak güzel oldu.
Çok sağolun.Ne diyebilirimki Allah gönlünüze göre versin.
Muharrem abi foto koymasını beceremiyorum sendekilerden atarsan çok sevinirim.
Muharrem abi ellerine sağlık.BÜYÜKSÜN.