0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orhan biz de bayramda biraz bişeyler avladık.))
Alıntı yapılan: onurdemirel - Eylül 13, 2011, 13:43:02Orhan,Ben de balığa çıkmaktan çok hoşlanıyorum. Isparta'da gölden çok balık tuttum ama deniz deneyimim pek yok. Cuma akşam ila pazar akşam arasında antalya da oluyorum. Diğer zamanlarda ısparta da. Sizlere katılmayı çok isterim. Motosikletle belirlenen yere gelebilirim. Ama bana 1-2 gün önceden haber verirseniz ben de takımımı ona göre ayarlatırım Güzel haberlerinizi bekliyorum )))Selam onur.Madem haftada 2 gün buralarda oluyorsun?göremiyoruz seni...???Ben öyle bir organizasyon hazırlığı içinde değilim.Sadece eski güzel şeyleri ortaya çıkarıyorum...Olursa bende varım tabiki....
Orhan,Ben de balığa çıkmaktan çok hoşlanıyorum. Isparta'da gölden çok balık tuttum ama deniz deneyimim pek yok. Cuma akşam ila pazar akşam arasında antalya da oluyorum. Diğer zamanlarda ısparta da. Sizlere katılmayı çok isterim. Motosikletle belirlenen yere gelebilirim. Ama bana 1-2 gün önceden haber verirseniz ben de takımımı ona göre ayarlatırım Güzel haberlerinizi bekliyorum )))
Alıntı yapılan: HEROORHAN - Eylül 13, 2011, 14:16:59Alıntı yapılan: onurdemirel - Eylül 13, 2011, 13:43:02Orhan,Ben de balığa çıkmaktan çok hoşlanıyorum. Isparta'da gölden çok balık tuttum ama deniz deneyimim pek yok. Cuma akşam ila pazar akşam arasında antalya da oluyorum. Diğer zamanlarda ısparta da. Sizlere katılmayı çok isterim. Motosikletle belirlenen yere gelebilirim. Ama bana 1-2 gün önceden haber verirseniz ben de takımımı ona göre ayarlatırım Güzel haberlerinizi bekliyorum )))Selam onur.Madem haftada 2 gün buralarda oluyorsun?göremiyoruz seni...???Ben öyle bir organizasyon hazırlığı içinde değilim.Sadece eski güzel şeyleri ortaya çıkarıyorum...Olursa bende varım tabiki.... Orhan (Ağaoğlu),Ben Orhan derken konuyu açan Orhan Yeşil'i kastetmiştim Orhan Abi (Yeşil),Henüz tanışma fırsatımız olmadı ama inşallah bu balık planı vesile olur
Hehehee müthiş bir başlık oldu ))