Gönderen Konu: Tavsiyelerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 356 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetsezen

• Ziyaretçi
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
« : Aralık 20, 2006, 17:10:06 »
Her ne kadar motorlarımız farklı olsada esen rüzgar,soğuk,yağmur aynı bu bağlamda tavsiye edeceğiniz malzemeler nelerdir.Bunun listesini nasıl yaparız.Güvenli sürüş tekniği bağlamında yardımcı olursanız  sevinirim. İyi günler.

Çevrimdışı YALNIZ SÜRÜCÜ

• HAŞİM ARIKAN
  • Üye
  • *
  • 2003 Aprilia Pegaso 650i
    • www.sigortacihasim.net
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2006, 23:04:11 »
Mehmet,

Sana nacizane bir liste benden.

1-En kısa zamanda motoruna bir ön cam siperlik tak.(eski sanaii de Çöl Ticaret motorunla git.Orada değişik camlar var 20-35 ytl arasında bulabilirsin.Azmi Bey-Nevzat Bey)
2-Çenelikli bir kask al.Markası çin olmayan ne olyursa olsun.Keseye göre değişik markalar var.110 Euro dan başlıyor.
3-20-25 YTl den başlayan korumalı deri eldivenler var.Ellerini rüzgardan,soğuktan ve gelecek taşlardan korur.
4-Korumalı caket,çıkarılabilir astarlı olsun.Baharda da giyersin.Yağmur-soğuk geçirmez.120 EURO dan başlıyor.
5-Motorcu pantalonu 185 YTL den başlıyor.Korumalı,astarılı.Su-Rüzgar ve soğuk geçirmiyor.
6-Koruma dizlikler.Armode nin çin versiyonu 30.-YTL den başlıyor 150 YTL ye kadar değişik markalar.
7-Güzel bir eşarp al.Boynuna bağla.Üstüne caketi giy.Kask ile caket arasındaki boyun bölgeni korursun.
8-Eşarp yerine satılan lasteks maskeler  de var 10 YTL civarında.Burnunu da içine alıyor,boynunuda.
9-Motorcu botu.Eski sanayii de Aksessuarcı EROL da var 70 EURO Louis den getirtmiş.Su geçirmez taş gibi.
10-Belini ve bel kaslarının soğuktan korumak istersen,bellikler var.Değişik markalarda 25 Eurodan başlıyor.

Bunların hepsi keyfe ve keseye bağlı.
İnternette bunları alabileceğin değişik siteler var.Kredi kartına 3-5 taksit de yapıyorlar.
www.feyizoglu.com
www.motorturk.net.
gibi

Detaylı bilgi istersen,gel görüşelim

Sevgiler
Haşim Arıkan Axa Sigorta Antalya acentesi
Cep : 0533-5534202 Tel : 0242-3169700
Fax  : 0242-3169703
Adres:Yeşilbahçe Mh.Çınarlı Cd.39/B
Msn  : axasigortahasim@hotmail.com

mehmetsezen

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2006, 23:32:46 »
Yarın sanayide bir tur yapıcam bir dahaki geziye tam takım olmak istiyorum.Haşim abi yanına uğrarım.

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2006, 10:51:37 »
Mehmet, önce kask. Gerisi yavaş yavaş
Bende Mecnun'dan çok aşıklık istidadı var.
Asıl aşık-ı sadık menim.
Mecnun'un sadece adı çıkmış

Halim Yılmaz, Tekirdağ

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
  • kafanıza kasktan başka birşey takmayın :))
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2006, 10:59:38 »
mehmet abi  herşeyden önce güvenlik gerisi boş kask konusunda öncelikle kalite almanı tavsiye ederim sakın çin malı aolma bugüngü hürriyet akdeniz gazetesinde haber vardı çinmalı kak öldürüyordu diye .her bütceye göre kaskvar ve diğer koruma ekipmanları eski sanyıde exen moror var bizim erkan ona bidanışabilirsin fıyattada yardımcı olabilir .iyi günler saygılar
kenan sofuoğlu