Selam
Ruzgar sesini saatte 90 km ye kadar pek almiyo alet. kitabında yazdigina gore, daha yuksek suratte kullanmak icin, sesini daha da kismak gerekiyor, bu durumda ruzgar sesi sisteme daha az giriyor, ama bagirarak konusan surucu veya artcinin sesi diger kisiye ulasabiliyor. eger hiz arttikca sesi de acarsaniz ters etki yapiyor. kilavuzunda yazdigi gibi kullanilirsa sorunsuz bir alet.
mp3 ve telefon girisi ayni, yani mp3 player veya cep telefonundan birisini secip, onu kullanabiliyorsunuz ayni anda, her ikisi beraber degil, sadece sectiginiz bir tanesi.
ozellikle gezinti hizlarina; 80-90 km altinda giderken, cok guzel muhabbet ediliyor, ben ve esim defalarca kullandik, kızım ile de beraber surdugumuzde de kullandik. Hem eşim hem de kızım cihaza bayıldılar. Ben telefon veya mp3 baglamiyorum kullanırken simdilik, sadece artcim ile konusurken kullanıyorum, gayet memnunum. Kaska monte edilmiyor, o nedenle kask tipiden bagimsiz, kulaga takiliyor, uzerine kask giyiliyor. surucunun ve artcinin ses-volume kontrolleri ayri ayri, farkli ses siddetine ayarlanabiliyor.
Bluetooth fonksiyonu var mi diye soran cok oluyordu, bluetooth olan cihazlar sanirim 250 ytl ve ustu fiyatlarda, bu cihaz ise cok daha hesapli, 40 ytl civarinda bir fiyata bir intercom sisteminde bluetooth olmamasi gayet normal. Zaten hemen arkanizda oturan kisi ile konusmak icin de bluetooth cok gerekli diil. Bluetooh ile belki yaninizda giden diger bir motor ile konusursunuz. Ama bu cihaz o cihaz degil, sadece arkanizda oturn kisi ile surus esnasinda muhabbet etmeye, hadi bilemediniz biraz da muzik dinleyip telefon ile konusmaya yariyo. Fiyati makul, tavsiye ederim