Selamlar,
eğitimin tarihi yaklaşıyor,
bendeki son liste aşagıdaki gibidir.
eger listede hata var ise lutfen bana bildirin, duzelteyim.
Daha önce paket eğitim almış olanlardan, Haziran ayındaki eğitimde sadece YOL eğitimine katılmak isteyenlerin durumu karşılarında belirtilmiştir. Parantez içindeki bilgiler, bir evvelki aldiklari egitim sonucunda, elde ettikleri sertifikalardaki derecelendirmeyi göstermektedir.
1. İsmet ÇOLAK YOL (Silver)
2. Bahadır YILMAZ YOL (Bronz)
3. Mustafa YILDIRIM Paket
4. Onur Kuru YOL (motosikletini değiştirdin, paket eğitimi tekrar almak isteyip istemedigini bana bildir, cevap bekliyorum)
5. İlhan Narcı Paket
6. Orhan Uslu Paket
7. Dr.İshak Can Paket
8. Ender Dolu Paket
9. Dr.İbrahim ERKAL Yol (Silver)
10. Dr.Fazıla ERKAL Paket
11. Önder Kahraman Yol (Silver)
12. Zeki BAHÇE Yol (Bronz)
...............................................
üyemiz olmayan kursiyerler ise.......
13. Dr. Erkan DODANLI Paket
14. Tuliz BAYSAL Paket
15. Mulki DEMİREL Paket
16. Mesut GÜL Paket
17. Seyfi AYAZ Paket
18. Önder Kama CBT (Başlangıç eğitimi)
Teorik eğitim için ACROPOL otel'de salon ayarlandi, (Referans Günalp Bey)
Kapalı alan eğitimi için Kemer'deki, Ocak ayindaki eğitimde de kullanılan, Türkiye rallisi pit alanı ayarlandi, Referans Dr. İbrahim ERKAL, kendisi yurt dişinda, Hırvatistanda, 5 Haziran'da dönecek, Kemer'deki alan için kaymakamlık ve emniyet'den gerekli izinler alınıyor.
Hocaların kalması için Acropol otel'de 3 oda rezerve edildi, daha fazla odaya ihtiyaç olur ise, değişiklik yapılacak. Rezervasyonlar direk Günalp Bey üzerinden yapıldı.
Yol eğitimi için, hangi parkur olacaği konusunda İsmet Çolak Hocam ile tekrar koordine edip size fikrimizi ileteceğiz.
Benim eğitim günü için sizlere küçük tavsiyelerim olacak.
* Motosikletlerinizin lastik havasini son 24 saat içinde ve lastik soguk iken kontrol etmiş olun.
* Motosikletlerinizin teknik bakımları yapılmış olsun.
- Lastiklerinizin yenilenmeye ihtiyacı var ise, eğitimden önceki bir tarihte yeni bir çift lastik satın almak iyi bir fikir olabilir.
* Sürücü belgesi, ruhsat, sigorta evrakları yanınızda ve tarihi geçmemiş olsun.
* Kıyafet ve korumalarınız tam olsun.
- Bağcıklı ayakkabı veya bot giymeyiniz, tehlikelidir, motosiklet botu giyiniz.
- Kot pantolon yerine korumalı motosiklet pantolonu tercih ediniz. Arzu edenler ekstra dizlik takabilirler.
- Eğitim genellikle geceye sarkıyor ve gece Antalya'ya dönülüyor, bu nedenle sarı ferlektör yeleklerden bulundurunuz.
- Haziran ayındaki sicakları dikkate alarak, eğer var ise, yazlık motor kıyafetlerinizi tercih ediniz.
* Kulak tıkacı bulundurunuz.
* Molalarda kaskınızın camını temizlemek icin bir parça bez bulundurabilirsiniz.
* Cep telefonlarınız yanınızda ve şarjlı olsun.
* Ben fotograf makinemi yanıma almayı planlıyorum, güzel anları görüntüleyebilmek için.
* Motosikletimin sele altında, motosiklet için özel üretilmiş (Heine Gericke) bir mini ilk yardım çantam mevcut, umarim kimsenin ihtiyacı olmaz.
Yukarıdaki listede hata var ise, veya durumunda değişiklik olan oldu ise, lütfen bana ulaşınız.
Kolay gelsin.