0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasım 14-15-16 cuma ve pazar arası bencede en uygun tarih,!4 Kasım cuma günü öğle okul dağılımından sonra yola çıksak akşam üzeri Sandıklıda olunur pazar öüleden sonra dönüş yapılır,henüz erken belki ama eğer herkes hemfikir olursa takvime atalım ne dersiniz...
Yazdığınız tarih haftaya haftasonuna geliyor. Organize olabilmek için çok erken bir tarih. Suat abi önce söylediğin gibi benim fikrim bayramdan sonra olmasından yana.Ayrıca Sandıklı'daki arkadaşlarımızın görüşleri bence hepimizden değerli. Bakalım müsaitler mi?
Alıntı yapılan: endrin - Kasım 03, 2009, 22:26:02Yazdığınız tarih haftaya haftasonuna geliyor. Organize olabilmek için çok erken bir tarih. Suat abi önce söylediğin gibi benim fikrim bayramdan sonra olmasından yana.Ayrıca Sandıklı'daki arkadaşlarımızın görüşleri bence hepimizden değerli. Bakalım müsaitler mi?Kusura bakmayın tarihte hata yapmışım sizde uyarmadınız ama ben aslında aralık ayını kastetmiştim.Düzeltelim Aralık 11-12-13 müsait tekrar özür dilerim
O halde 11-12-13 Aralık olarak tarihi netleştirelim derim. İmkanı olan Cuma'dan gider 2 gece kalır, isteyen de Cumartesi gelir tek gece kalır. Pazar günü de hep beraber döneriz.