Gönderen Konu: PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ  (Okunma sayısı 6193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« : Ocak 15, 2007, 14:56:31 »
Haydi bakalım planlı gezilerin daha iyi düzenlenmesi amacıyla önerilerinize ihtiyaç var. Şimdiye kadar dağarcığımızda olanları sizlerle paylaşmaya çalıştık. Şimdi sıra sizlerde. Gitmek istediğiniz görmeyi arzuladığınız yerleri bizimle paylaşın lütfen. Hatta piliz
Bende Mecnun'dan çok aşıklık istidadı var.
Asıl aşık-ı sadık menim.
Mecnun'un sadece adı çıkmış

Halim Yılmaz, Tekirdağ

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2007, 15:04:13 »
İlk önerileri ben şettireyim isterseniz
1-

http://www.havasucamp.com/TRK/index.htm

2- Cumartesi akşamı kalmalı

http://www.davrasevleri.com/
Asıl aşık-ı sadık menim.

Halim Yılmaz, Tekirdağ

Çevrimdışı aythakan

• Hakan Güneş
  • Üye
  • *
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2007, 17:17:19 »
1- Aspendos İçerik : Kültür ve Doğa ( baraj çevresinde piknik alanlarında yada 1 km ilerdeki restaurantta öğle yemeği. Total 120-130 km)
Gittiğin yol, yol değil. YAMAHA XT600 E ' 97
Hakan Güneş / B Rh +

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
  • kafanıza kasktan başka birşey takmayın :))
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2007, 17:20:08 »

halim abi
  saygılar  yaz ı sabırsızlıkla bekliyorum uzun geziler dışında hertürlü aktıviteye katılacam ,
siz pılanı yapın gerisi kolay yaza motorda aldımmı olay bıtmıştır ,yazakadar sabretmem gerek
 teşekkürler
kenan sofuoğlu

Çevrimdışı emekli

• mehmet satıoğlu
  • Üye
  • *
  • Sürmek için yaşa, yaşamak için sür !.........
    • mehmetsatioglu@hotmail.com
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2007, 10:26:27 »
Sayın Halim Bey; Yapılacak önerileri bulunduğumuz mevsime göre değerlendirirsek, üyelerimizin motorlarınıda gözönüne alarak uzun ve kısa mesafeli geziler olarak bence bu mevsimde sahil şeridinden ayrılamayız. Buna istinaden kalmalı ve günübirlik geziler olarak ikiye ayırıp, Benim tavsiyem kalmalı gezi olarak Kaş ve Kalkan olabilir. Bu hususu aramızdaki Turizimle uğraşan arkadaşlarımız vasıtasıyla rezerve yapılabilir. O taraflarda Amirlik yaptığım için gayet iyi bilirim biraz pahalıdır ama pazarlık yapılarak rezerveler olabilir. Hepimizin bütçesine uygun şekilde hareket edebiliriz. Alanya tarafında da günü birlik ve kalmalı geziler yapabiliriz.Mevsim itibarıyle içerilere gitmemiz umumiyetle motorlarımızın ayrodinamik yapıları elvermez ancak baharda olabilir. Benim nacizhane tavsiyem kalmalı olarak Kaş veya Kalkan derim Kalkan'ın manzarası çok güzeldir Kaş'ında öyle Selamlar  E M E K L İ
KYMCO XCITING 250 İ

0533 435 21 05

Çevrimdışı emekli

• mehmet satıoğlu
  • Üye
  • *
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2007, 10:34:06 »
Pardon unuttum Üağızda güzeldir. Kalmalı ve günüberlik olabilir üçağıza bir kaş  yolundan gidilir birde Demre çıkışından Kaşa doğru sola sahil dönüşünden gidilir siz daha iyi bilirsinizki eski CHOPPER cısınız,Üçağız l75 Km. Kaş 190 Km Kalkan 220 Km  Üçağız,a günübirlek olabilir söyleki sabah 08,30 hareketiyle yanlız lokantalar çok pahalıdır tedbir alırız.Tekrar selamlar E M E K L İ
KYMCO XCITING 250 İ

0533 435 21 05

Çevrimdışı DÖNENCE

• YILMAZ BAŞER
  • Üye
  • *
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2007, 10:52:40 »
bende fikrimi belirteyim. günübirlik gezi olarak bahar aylarında olmak üzere, Eğirdir'i düşünüyorum. Sütçüler yolu üzerinden Kovada Gölü kenarındaki yoldan Eğirdir'e ulaşıp, dönüşü Isparta ve Ağlasun Üzerinden yapabiliriz. Biraz uzun oldu ama günler uzayınca pek fazla dert olacağını zannetmem. Yarımada da balık yeme yada ısparta da tandır yeme olayını organizatörlere bırakıyorum.
bu dünya kimseye kalmaz ,hırsı bırak yaşamaya bak.
yılmaz başer  533 733 83 91
A RH (- ) NEG.  honda deauville 07 DV 512

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2007, 11:03:04 »
Agalar ne güzel öneriler geldi. Millette çok fikir varmış demekki. Mehmet Abinin görüşlerine saygı duyuyorum. Hakan'ın önerisi de çok güzel. Eğridir-Kovada yolu muhteşem zaten. Şimdi benim bir fikrim geldi.
1- Manavgat Oymapınar
2- Köprülü Kanyon günü birlikleri
Asıl aşık-ı sadık menim.

Halim Yılmaz, Tekirdağ

Çevrimdışı emekli

• mehmet satıoğlu
  • Üye
  • *
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2007, 11:50:08 »
Halim bey Manavgat oymapınar güzel düz yol harkulade hafta sonu olabilir diğer köprülü kanyan virajlı ve kısmen ormanlık araziden geçileceğinden yerler ıslak ona göre değerlendir.Günübirlikte görüşün iyi selamlar E m e k l i
KYMCO XCITING 250 İ

0533 435 21 05

iskender

• Ziyaretçi
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2007, 15:39:43 »
Havalar konaklamalı Kaş için  harika :)

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2007, 16:29:35 »
Bu önerileri cuma akşamı masaya yatıracağız
Asıl aşık-ı sadık menim.

Halim Yılmaz, Tekirdağ

Çevrimdışı BENGÜ

• SUAT BENGÜ
  • Üye
  • *
  • DOSTLUKLAR YARIŞA DÖNMEZ İSE KEYFİNDEN GEÇİLMEZ
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2007, 20:57:19 »
sevgili halim kardesim emek vermişsin ellerine gözlerine sağlık şimdilik günü birliktelerle yetinmeyi tercih etmekteyim malum yaşlanıyoruz bahara olabilir hatta baharda pamukkale bile yapılabilinir öneri planımı denizli dönüşü  açıklarım :dusunceli:
HONDA                   HONDA
SHADOW-VT600 / NT 700 DEAUVILLE
TEL:0543 528 30 70
Ne sürdüğün önemli değildir motor ve iki tekeri olsun rüzgar aynı rüzgardır sen keyfini çıkar.

taurus

• Ziyaretçi
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2007, 01:01:18 »
selam,
mehmet beyin önerisine katılıyorum. eyer konaklamalı program düşünüyorsak, önerim şu şekilde.
antalya-kemer- olümpos (olümposda da mola icin cok ilginc bir yer biliyorum . kadirin yeri dışında ) - cavuşköy  - kumluca ( sahilden ) - Finike ( mola veya yemek. piknik şeklinde ) . Demre - Kaş.
( Kaş' da arkadaşımın oteli var istenildiğinde, cok iyi akşam yemekli fiyat alabilirim )

ertesigün: Kaş - kekova - demre - ( yemek durumunu, harekete ve hava durumuna göre piknik tarzında yolda bir yerde yapılmasını öneririm .) Finike - kemer - Antalya.

iskender

• Ziyaretçi
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2007, 10:03:29 »
selam,
mehmet beyin önerisine katılıyorum. eyer konaklamalı program düşünüyorsak, önerim şu şekilde.
antalya-kemer- olümpos (olümposda da mola icin cok ilginc bir yer biliyorum . kadirin yeri dışında ) - cavuşköy  - kumluca ( sahilden ) - Finike ( mola veya yemek. piknik şeklinde ) . Demre - Kaş.
( Kaş' da arkadaşımın oteli var istenildiğinde, cok iyi akşam yemekli fiyat alabilirim )

ertesigün: Kaş - kekova - demre - ( yemek durumunu, harekete ve hava durumuna göre piknik tarzında yolda bir yerde yapılmasını öneririm .) Finike - kemer - Antalya.

Bende gelebilirim. :tamam2:  Bu haftamı olacak  ;)

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
PLANLI GEZİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2007, 10:56:47 »
İskender bu hafta yağmur var koçum. Yarın akşam toplantıda 66 ya bağlarız işi sana haber veririm

Asıl aşık-ı sadık menim.

Halim Yılmaz, Tekirdağ