Gönderen Konu: hafta arası gezı yoldaşı  (Okunma sayısı 475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rehber

• Ziyaretçi
hafta arası gezı yoldaşı
« : Haziran 08, 2009, 22:19:58 »
yarın veya hehangı bır zaman hafta arası gezıye gelen var mı?plansız,programsız ;zaman ve mekana angaje olmadan , paldır,küldür yola çıkacak motorcu aranıyor...

Çevrimdışı zbahce

• Zeki BAHÇE
  • Üye
  • *
Ynt: hafta arası gezı yoldaşı
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2009, 12:11:06 »
Ender Bey bana uyar, hatta bir hafta içi grubu oluşturabiliriz,   
BMW F 650 GS (2005), B Rh (+), 0.533.313 41 49, zekibahce@yahoo.com
Antalya

rehber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2009, 13:27:42 »
tamam,mesela yarın.yenı bır rota ogrendım:hısarcandır uzerınden ucoluk a gıdıyoruz.bunu zaten ben 2 defa gıttım.oradan sögutcuma köyune gıdıyoruz.sinit camısını görüp karacaören yolundan devam edıp arykanda antık kentıne ulasıyoruz.oradan da fınıke ye gecıyoruz.sonra sahılden antalya. bunu bu hafta ıçı uygulayabılırız.

Çevrimdışı Ozcan

• Özcan Eraslan
  • Üye
  • *
  • Born to be wild...
    • Wish You Were Here
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2009, 14:09:14 »
Karacaören köyüne girerseniz, Köydeki caminin yanında market var, Marketin sahibi yaşlı bir amca olacak, biz gittiğimizde bize orada ki erikleri dalından kopartarak ikram etmişti, o eriklerin tadı halen damağımda  mutlaka uğrayın derim :)

Tâ oralara gidipde karacaören barajındaki bu güzel manzarayıda kaçırmayın derim.

Sevgiler...
0543 296 66 05
AB Rh (+)
Honda XL200 :)

rehber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2009, 15:25:20 »
sevgılı özcan,söz konusu baraj alakır barajı.senın bahsettıgın karacaoren bu degıl.başka bır bolgeden bahsedıyor olabılır mısın?
yanı rota şöyle:hısarçandır (altınyaka )yolu,üçoluk,sögütcuma,karacaören,arykanda,finike.
aynı yerden mı bahsedıyoruz?

Çevrimdışı silves

• Yücel mertbilek
  • Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2009, 16:52:08 »
ahhhh ahh ayağım sağlam olsaydıda gelseydim   harika bir güzergahtır hatta arykandadan devam edip gömbeye ordanda fethiyeyey  çok güzel bir  yol var
05325041963
A Rh + (poz)
Skygo 200 2007

Çevrimdışı Ozcan

• Özcan Eraslan
  • Üye
  • *
  • Born to be wild...
    • Wish You Were Here
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2009, 17:36:22 »
sevgılı özcan,söz konusu baraj alakır barajı.senın bahsettıgın karacaoren bu degıl.başka bır bolgeden bahsedıyor olabılır mısın?
yanı rota şöyle:hısarçandır (altınyaka )yolu,üçoluk,sögütcuma,karacaören,arykanda,finike.
aynı yerden mı bahsedıyoruz?

Ender abicim, Alakır barajı Kumlucanın üst tarafında kalıyor,  evet dediğiniz gibi fotoğraftaki alakır barajı. Karacaören barajı nerden çıktı diye soracak olursanız, O tarafın halkına "buralarda bir baraj varmış nasıl gideriz?" diye sorduğmda  "karacaören barajı mı ?"  diye  cevap gelmişti. Aklımda o öyle kalmış :)  kimisi alakır kimisi karacaören barajı diyordu... bahsettiğimiz yerler aynı. tabi karacaören köyüne girmek için stabilize  yollardan uzun süre gittiğimizi hatırlıyorum...

0543 296 66 05
AB Rh (+)
Honda XL200 :)

Çevrimdışı zbahce

• Zeki BAHÇE
  • Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2009, 17:45:06 »
Öncelikle Yücel Bey'e geçmiş olsun diyorum, umarım rahatsızlığınız ciddi değildir, acil şifa diliyorum, inşaallah en kısa zamanda sizinle de birlikte aynı güzergahta motor süreriz,
Ender Bey, benim için  yarın uygun, saat kaçta nerede buluşalım, yarın en yüksek sıcaklık 35 derece görünüyor, onu da dikkate alalım,
BMW F 650 GS (2005), B Rh (+), 0.533.313 41 49, zekibahce@yahoo.com
Antalya

rehber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2009, 21:02:37 »
yücel,geçmiş olsun ! parkuru bıldıgın ıcın gelseydın cok ıyı olurdu tabıı,neyse bır dahakı sefere dıyelım.
özcan cım anlaşıldı,aynı barajdan söz edıyoruz.
görünen o ki,ben ve komutan bırlıkte gıdıyoruz.ancak bu yazı bır duyuru mahıyetındedır.sabah 8.30-8.45 arası cam pıramıt karşısındakı BP ıstasyonunda buluşuyoruz.basıp gıdıyoruz.son anda karar veren olursa benı veya komutanı cepten arasın !

Çevrimdışı tarkan

• tarkan ateş
  • Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2009, 14:00:35 »
tüh sanırım kaçırdım tek görmediğim alakır brj kalmıştı o bölgede bide jeep le gıdılır sanırım sizin rotadan
05322840245
B Rh + (poz)şu an yaya

rehber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2009, 19:38:46 »
tarkan cım,o barajı gormek bıze de nasıp olmadı.cunku sogutcuma koyune vardıgımızda bızı bıraz korkuttular.orda bır kamyon kalmış ve 4 gundur yardım gıtmemış ,hala oradaymıs falan.bunun uzerıne ordan gödene ye (altınyaka) yöneldık fakat pışman olduk zira yol kapalı oldugu icin bize yıne bır köy üzerınden yol verdıler.sanırım bu yol baraj yolundan daha kötüydü.sonra ordan kumlucaya ve fınıke üzerınden demre ye gıdıp sahılden ayt ye döndük.zekı bey ve ben ıkı motorduk.yorgun ve mutlu döndük.o yollarda araba gıtmez.dedıgın gıbı ya cip ,ya da motor.

Çevrimiçi okdedik

• M. Onur Kuru
  • YK
  • **
« Yanıtla #11 : Haziran 11, 2009, 21:16:40 »
Ender ve Zeki abi Altınyaka üzerinden Kumluca yolu hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim çünkü o yolu çok merak ediyorum (Kemer sapağı sonrası için); yol kalitesi, manzara..vs bu arada fotoğraf yok mu?  :misir:
555-2668656 A Rh (+)
Suzuki Vstrom DL 650

Çevrimdışı endrin

• Mustafa Yıldırım
  • Üye
  • *
    • kişisel sayfam
hafta arası gezı yoldaşı
« Yanıtla #12 : Haziran 11, 2009, 23:14:19 »
Ender Abi dün önümden gidiyordun ben işe giderken. Arabayla yakalamaya çalıştım ancak yetişemedim. Ayrıca da ufak çaplı bir kaza atlattım :sus:.

Bir merhaba demek istemiştim siz gezmeye başlamadan önce...

Neyse güzel güzel gezmişsiniz. Rota hakkında ben de detaylı bilgi istiyorum. Teşekkürler
05334992229
B Rh + (poz)
Suzuki DL650A V-Strom 2008

rehber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2009, 00:12:57 »
merhaba mustafa,
marhaba onur,
bu yolu kısmen beraber yaptık.ılhan ve ıshak da vardı.yanlız en zırvedeyken sağa söğütcuma ya bır yol sapıyor.5-6 km sonra köydesınız.oradan planladıgımız gıbı gıtmedık.cunku köylü bizi bıraz korkuttu.özellıkle ben ürktüm.tekrar ana yola cıkıp,altınyaka ya devam ettık.ve yukarıda yazdıgım gıbı onu da planladıgımız gıbı yapamadık cunku şantıye vardı.fakat bu olusuzluklar bıze zorunlu olarak güzel bır gezı yaptırdı.fotograflar zekı beyde.herhalde bırazdan yayınlar