Gönderen Konu: Artmotoakademi 2010 Şubat eğitimi  (Okunma sayısı 1723 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
Ynt: Artmotoakademi 2010 Şubat eğitimi
« Yanıtla #30 : Ocak 12, 2010, 17:03:50 »
1. Bahadır YILMAZ -------- Yol ve artçılı eğitim
2. Okyar ONURSAL ------- Yol
3. Muharrem KESER ------Paket
4. Mustafa YILDIRIM -----Artçılı Eğitim   (kesin degil)
5. Rasim Feyzan DOĞU -- Yol
6. Ulaş YİĞİT---------------paket
7. Burak BOYLAN------------Kontrol eğitimi
8. Levent İPEK-------------- Yol
9. Önder KAMA ----------- Yol + artçılı
10.Muammer YÜCEL        Paket
:)

Çevrimdışı endrin

• Mustafa Yıldırım
  • Üye
  • *
    • kişisel sayfam
« Yanıtla #31 : Ocak 12, 2010, 17:40:28 »
B alacak şimdilik
05334992229
B Rh + (poz)
Suzuki DL650A V-Strom 2008

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
« Yanıtla #32 : Ocak 21, 2010, 10:30:21 »
1. Bahadır YILMAZ -------- Yol ve artçılı eğitim
4. Mustafa YILDIRIM -----Artçılı Eğitim   (kesin degil)
6. Ulaş YİĞİT---------------paket
8. Levent İPEK-------------- Yol
9. Muammer YÜCEL        Paket

Çevrimdışı CNN YILDIRIM

• CANAN YILDIRIM
  • YK
  • **
  • NO FEAR
« Yanıtla #33 : Ocak 22, 2010, 20:17:27 »
11.CANAN YILDIRIM -Kontrol Eğitimi

A Rh + (poz)
 BMW F650 GS , HONDA CBF 150

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
« Yanıtla #34 : Ocak 23, 2010, 19:10:16 »
Selamlar,

12 şubat cuma günü verilecek olan teorik eğitim,
acropol otel'deki tadilatin, o tarihe kadar bitemeyebileceği göz önünde bulundurularak,
Jolly Joker'in en üst katindaki toplanti mekanimizda olmasi planlanmaktadir.
Muharrem abi ile bu konuyu görüştüm.
Mekan sahibine konuyu ileteceğini söyledi.

Trafige kapali alandaki kontrol eğitimi, daha önce de kullandiğimiz, Kemer'deki alanda olacaktır. Tarihi 13 Şubat 2010'dur. Bu tarihte, gene ayni mekan'da, artçılı eğitim ve arzu edenler için CBT (motosiklete başlangıç) eğitimi planlanabilecektir.

14 Şubat'daki yol eğitimine ise, eğitime katılanların genel istegi doğrultusunda bir karar verilecektir. Ağlasun yolu veya Kaş-Demre yolu olabilir.

Eğitim için gelecek olan artmotoakademi ekibinde, yeni eğitmen yetiştirme programı nedeniyle, bazı yeni eğitmenlerle de tanışma fırsatımız olabilecek. Herzamankinden daha kalabalık geleceklerini tahmin ediyorum.

Çevrimdışı muharremkeser

• Üye
  • *
« Yanıtla #35 : Ocak 23, 2010, 23:32:42 »
Alıntı
Muharrem abi ile bu konuyu görüştüm.
Mekan sahibine konuyu ileteceğini söyledi.

Jolly Joker ile gerekli konuşma yapılmıştır,her şey tamam 12.02.2010 Cuma günü için gereken yapılacak...
BMW R1200 GS   
 Model:2008   
 Renk:Gri-Siyah 
 Plaka:07 AJN 72

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • Başkan
  • Önce kendi ülkeni gez!
« Yanıtla #36 : Ocak 25, 2010, 08:55:27 »
Ücretsiz yapılacak olan Teori eğitimine kulübümüz dışından da etrafımızda motosikletle ilgili tanıdığımız herkesi çağırsak onlar da faydalansa diyorum ama bu sefer de mekanın çok küçük geleceği endişesine kapılıyorum  :dusunceli:
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!
DEVE YAVAŞ GİDER AMA HEP GİDER...

Çevrimdışı ulaş

• ulaş yiğit
  • Üye
  • *
« Yanıtla #37 : Ocak 25, 2010, 10:43:35 »
önder abi bide hocamızın geçenki teori eğitiminde kullandığı gibi slayt gösterisi şeklinde yapacığı bir sunumda projektör ve projektörü yansıtmak için bir perde veya en azından yeterli büyüklükte duvara ihtiyacımız var...gerekli koşulları toplantı alanımıda sağlıyabilirmiyiz :dusunceli:
05059014258
B Rh + (poz)
yamaha xt 660 R

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
« Yanıtla #38 : Ocak 25, 2010, 20:02:30 »
Projeksiyon yerine bu sefer
oradaki buyuk ekran LCD televizyonu kullanabilecegimiz fikri vardı
yeterli gelmez, kucuk kalir denir ise, projeksiyon cihazini biryerden ödünç bulabiliriz.

JJ in üst katında, bizim toplantilarimiz esnasında, oradaki bazı oyun masaları gecici olarak uzeri örtülüp, salonun kenarına çekiliyordu ve salonun geri kalanı daralmış oluyordu. Geriye kalan alan ise bize bir şekilde yetiyordu. Teorik eğitimin yapılacagi hafta sonu, bu oyun masalarini salonun tamamen disina aldirabilir isek, salon biraz daha ferahliyacaktir. Hava durumuna bagli olarak, yağış yok ise, aynı katın balkonuna, üzeri örtülerek alinabilir veya bir alt kata indirilebilir.  En üst katın balkonu, mevsim dolayısı ile pek kullanamasak da, oldukça büyük ve neredeyse, kapalı salon kadar bir buyuklugu var. Sigara içen üyelerimiz, bu balkonu coktan gördüler. :-)

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
« Yanıtla #39 : Ocak 25, 2010, 20:07:15 »
Yapilacak eğitim ile ilgili A4 kagidi buyuklugunde bir afişi evimdeki printerde 10-15 nüsha bastirip, motorcu arkadaslarimizin takildigi mekanlara asmayi planliyorum.

Bu hafta bir cok insan, konudan bahsettigimde, boyle bir egitimin Antalya'da oldugundan haberdar olmadiklarini, konu ile ilgili daha fazla sey bilmek istediklerini soylediler.

Bu egitim, Antalyali tum motorseverler icin bir firsattir. Haberdar olmayan motorseverlere bir şekilde ulaşmamız, onların da faydasınadir. Lutfen çevrenizdeki tanıdığınız motorseverlere konu ile ilgili bilgi veriniz.

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • Başkan
  • Önce kendi ülkeni gez!
« Yanıtla #40 : Ocak 26, 2010, 18:24:12 »
Bahadır abi bu eğitim organizasyonunda en aktif olarak sen çalışıyorsun ve bunu gönüllü olarak yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim.

Bugüne kadar yapılan teori eğitimlerini hatırlarsanız hocamızın anlatım sırasında geniş bir hareket sahasına ihtiacı oluyor, yeri geliyor sandalye üzerine birisini oturtup ittiriyor, yeri geliyor periferik bakışı anlatmak için karşıdan gelen bir arkadaşa doğru yürüyor. Tüm bunları da göz önüne alınca bence JJ'deki masaları dışarı bile koydursak o mekan bize küçük gelebilir.

Benim aklıma yine Özdilek'in altındaki yer için Can abi yardımcı olabilir mi diye geliyor ya da geçenlerde yeni toplantı mekanı için önerilen yer gibi mekanlar daha uygun olur mu acaba diye düşünüyorum.
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
« Yanıtla #41 : Ocak 28, 2010, 09:16:33 »
Bahadır abi bu eğitim organizasyonunda en aktif olarak sen çalışıyorsun ve bunu gönüllü olarak yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim.

Bugüne kadar yapılan teori eğitimlerini hatırlarsanız hocamızın anlatım sırasında geniş bir hareket sahasına ihtiacı oluyor, yeri geliyor sandalye üzerine birisini oturtup ittiriyor, yeri geliyor periferik bakışı anlatmak için karşıdan gelen bir arkadaşa doğru yürüyor. Tüm bunları da göz önüne alınca bence JJ'deki masaları dışarı bile koydursak o mekan bize küçük gelebilir.

Benim aklıma yine Özdilek'in altındaki yer için Can abi yardımcı olabilir mi diye geliyor ya da geçenlerde yeni toplantı mekanı için önerilen yer gibi mekanlar daha uygun olur mu acaba diye düşünüyorum.

Önderciğim, öncelikle sagolasin, Antalya'da eğitimli motorcu cogalsin diye elimden gelen gayreti göstermeye devam ediyorum, edeceğim.
Daha önce 4 defa Antalya'ya davet edip getirdiğimiz Uğur hoca ile ilgili organizasyonların tamamında, bir şekilde işin ucundan tutup yardımcı olmaya çalıştım. 3 seferinde Günalp Abi sağ olsun, bize destegini esirgemedi ve oteldeki salonu bize tahsis etti. Bir seferinde de Can Abi sağ olsun, Özdilek deki yeri bize tahsis etti. Ancak özellikle Özdilek'deki yerin tahsisinde biraz sıkıntı yaşandığını duydugum için, Günalp Abinin otelindeki tadilat da devam ettiği için, bu seferlik, daha küçük bir mekan da olsa, Joly Joker in üst katı bize daha kolay bir organizasyon imkani taniyacak. Daha önce bahsi gecen, toplanti mekani icin olabilir mi diye gidip baktigimiz yer ise, normalde akşamlari saat 8 gibi kapatan bir yer. Gerçi biz istersek daha gec saate kadar açık tutabilecegini soylemisti ama, şimdilik JJ ile devam etmenin daha uygun olacagini dusunuyorum. 5nci eğitim olmasi sebebiyle, bir cok üyemiz 2-3 sefer ayni teorik dersi dinleme imkani buldu. Daha önce dinlemiş olanlar dahil, arzu eden tüm üyelerimizi 12 subat cuma akşamı yine JJ e bekliyoruz.
Zaman azaldigi icin, bir sekilde konudan haberi olmayan Antalyalı motorseverler ulasmaya gayret ediyorum. Tesadufen de olsa, rastladigim baazi motorculara, mekan olarak JJ diye duyuru yaptim. Onlara tekrar ulasip, degisiklik bilgisi vermek mumkun olmayabilir.
Bu nedenle bu sefer JJ de devam edelim derim.

Çevrimdışı Adalya

• Önder Kahraman
  • Başkan
  • Önce kendi ülkeni gez!
« Yanıtla #42 : Ocak 28, 2010, 09:24:04 »
 :tamam2:
0533 364 57 27 (B Rh+)
07 Transalp - 10 KLX250

ÖNCE KENDİ ÜLKENİ GEZ!!

Çevrimdışı muharremkeser

• Üye
  • *
« Yanıtla #43 : Ocak 31, 2010, 14:47:47 »

Arkadaşlar...
Cuma günü toplantıda Jolly Joker'in sahibi Hakan Beyde bizimle beraberdi.Konu bu eğitimle ilgili oldu ve yerle ilgili konuştuk.Aşağıda 100 kişi alabilecek büyüklükte ve projeksiyon cihazıda hazır durumda büyük bir salon var olduğunu kullanabileceğimizi ve bize tahsis edebileceğini söyledi.Önder ile beraber baktık yer hem geniş hemde çok rahat bir ortam olacak.Bu durumda bizim klübün dışında misafir davet etmek isteyen arkadaşlar tanıdıkları arkadaş ve motosiklet kullanıcılarını davet edebilirler.
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2010, 14:50:11 Gönderen: muharremkeser »
BMW R1200 GS   
 Model:2008   
 Renk:Gri-Siyah 
 Plaka:07 AJN 72

Çevrimdışı Afterburner

• Bahadır YILMAZ
  • YK
  • **
« Yanıtla #44 : Ocak 31, 2010, 18:41:17 »
1. Bahadır YILMAZ -------- Yol
4. İsmet Çolak ------------ Yol
6. Ulaş YİĞİT----------------Paket
8. Levent İPEK--------------Yol
9. Muammer YÜCEL--------Paket
10. Canan YILDIRIM-------Kontrol Eğitimi

Artçılı eğitim şimdilik iptal. Artçılı eğitimi sadece Uğur Hoca verebiliyor, asistanlari veremiyor. Ugur hoca ile beraber gelen grupta, hocalik egitiminde baska arkadaslari da olacak. Ugur hoca onlara ve paket egitimine vakit ayiracagindan, 13 subat gunu, trafige kapali alanda dusundugumuz artcili egitim simdilik mumkun olamayacak.
Ayni tarihte ve yerde, paket egitimin trafige kapali bolumu icra edilecek.

Ayrica yukaridaki listede Canan hanım ve Burak bey sadece kontrol egitimi yazmislar, normalde kontrol egitimi, 3 gunluk paket egitimin ikinci gunudur. Birinci gun teorik egitim, ucuncu gun ise yol egitimidir. Kapalı alandaki kontrol egitiminden sonra, hoca yeterli oldugunuz fikrine varir ise, yol egitimine devam edersiniz.  Yol egitimine katılmak istemezseniz, sadece birinci gun teorik egitime ve kapalı alandaki kontrol egitimine katılırsınız.

Tesekkurler