Gönderen Konu: OMM Eğitimi  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ismetcolak

• İsmet Çolak
  • Üye
  • *
OMM Eğitimi
« : Ocak 02, 2010, 20:34:32 »
Sevgili arkadaşlar,

Yeni yılda iki tekerinizin hep düz basması dileğiyle sağlık, mutluluk ve güvenli bol km.ler temenni ederim.

Biz Antalyalı iki teker sevdalıları için güzel eğitim fırsatları oluşmaya başlıyor.

Uğur hocadan aldığımız Roadcraft eğitim sisteminin güvenli ve keyifli sürüşüne bir çoğumuz yaşayarak şahit olduk zaten.

Şimdi de OMM (One More Mile) eğitmenlerinin tamamen gönüllü olarak motorseverlere eğitim vermek istediklerini biliyor muydunuz?

www.ommriders.com sitesine bakarsanız 1-2-3 Nisan 2010 tarihinde Antalya için eğitim planlandığını göreceksiniz.

Geçen ay içinde bir ziyaret nedeniyle Antalya da bulunan OMM Eğitmenlerinden Serhat Kılavuz bey ile de bu konuyu teyit ettik.

Verilecek eğitim Uğur hocanın verdiği eğitimin aynısı olacak. Roadcraft  sürüş sisteminin aynısı.

Eğitim maliyeti olarak sadece katılacak eğitmen/eğitmenlerin yol ve konaklama masrafları şeklinde olacak.

Şimdiden bu eğitim için organize olabilir, çevremizdeki motorseverleri bilgilendirebiliriz.

Arzu edenler direk bilgi almak amacıyla Serhat Beyle görüşebilir. Tlf: 0536 822 55 56
R 1200 GS'08
05332333243
O Rh +
4 Teker bedenimi 2 Teker ruhumu taşır...