Gönderen Konu: spyke swıtch pantolon hakkında yardım lütfen  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ulaş

• ulaş yiğit
  • Üye
  • *
spyke swıtch pantolon hakkında yardım lütfen
« : Ocak 24, 2010, 15:39:11 »
ya abilerim pantalon almayı kollarken az cok bütçemizede uygun bir pantolon bakıyoruz ve spyke swıtch marka bi pantolon bulduk elifle.onuda motoron dergisinden görmüştük zaten...

spyke markasını az cok biliyorum kötü bi marka değil...ama pantolondaki bi ibareyi bir türlü anlıyamadım yardımcı olabilirmisin lütden...%100 naylon dış yüzey derken bu yazlık bır pantolonumu ifade ediyor?
avantajı ve dezavantajı nedir acaba? 

http://www.motosikletim.com.tr/urun/spyke-switch.aspx

ve merak ettiğim bir konu daha var...acaba pantolon giyerken pantolonun içine kot pantalon veya benzeri kıyafetler üstünemi giyilir yoksa herhangi birşey giymemekmi gerekir?yada bu durum  kişiyemi bağlıdır?
05059014258
B Rh + (poz)
yamaha xt 660 R

Çevrimdışı muharremkeser

• Üye
  • *
Ynt: spyke swıtch pantolon hakkında yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2010, 20:04:05 »
Ulaş'cığım...
Link attığın siteye baktım,pantalon % 100 naylon diyor haklısın.,ama bu ürünün çok kötü olduğu anlamına gelmiyor tabiiki goratex ürünün verdiği kalite ve kullanışta olmayabilir.Aslında bu rakama çok para değil en azından korumaları ve yağmur geçirmez vs.özelliği var.Ben pantalonumu kot üzerine giymeyi tercih ediyorum,sebebide gerektiği zaman çıkarıp normal giysilerimle rahat olmamı sağlıyor.Yani çok kaliteli olmasını ne kadar  arzu etsekte en azından motosiklet üzerinde korumalı olarak kullanabileceğin(kot pantalondan daha güvenli olması) tercih sebebi olabilir...
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2010, 22:30:04 Gönderen: muharremkeser »
BMW R1200 GS   
 Model:2008   
 Renk:Gri-Siyah 
 Plaka:07 AJN 72

Çevrimdışı ulaş

• ulaş yiğit
  • Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2010, 20:42:19 »
bende senin gibi düşünüyorum muharrem abi...en kötü bir motosiklet pantolonu bile hiç korumasız olmaya nazaran bir korumaya ve rüzgar yagmur gibi hava kosullarına daha sağlıklı yolculuk etmeyi sağlıyacaktır...fiyatta böyle bir pantolonu denemek için makul gibi görünüyor :dusunceli:

nası giyilmesi gerektiği hakkındaki verdiğin bilgiler içinde teşekkur ederiz abi yol gösterici olucak :)
05059014258
B Rh + (poz)
yamaha xt 660 R

Çevrimdışı deeplive

• Burak Boylan
  • Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2010, 16:40:35 »
Daha yeni Motora heveslenmiş ve hemen herşeyi tamamlama hırsına kapılmış ve etrafımda bir sürü işi bilen insan olmasın sayesinde bir sürü yanlış yapmaktan sıyırmış biri olarak naçizane bir önerim olacak ( sadece pantolon açısından hatam oldu....:)) kesinlikle özellikle kıyafet alışverişinde mont, pantolon, kask gibi denemeden elin dokunmadan nasıl bir kumaş olduğunu, üstünde nasıl durduğunu görmeden o ürünü alma. Önce bulablirsen bir yerlerde dene sonra ekonomikse yine internetten al ama önce mutlaka dene...alacağın herşeyi iyi günlerde kullanman dileği ile....
5055703540
B Rh + (poz)
Honda Transalp XL700

Çevrimdışı ulaş

• ulaş yiğit
  • Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2010, 22:16:05 »
teşekkürler :) artık sipariş verildi bakalım artık şansımıza ;D
05059014258
B Rh + (poz)
yamaha xt 660 R

Çevrimdışı anyway

• AHMET NURİ SAĞLIK
  • Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2010, 23:52:23 »
Arkadaşlar, Harput Motor 'un ürünleri gayet iyi ve hesaplı . Oktay arkadaşımız bize indirim yapıyor. bilginize..
Cep:0532 553 33 96. (Kan Grubu:A Rh+) 2006 Piaggio Beverly 250

Çevrimdışı ulaş

• ulaş yiğit
  • Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2010, 00:48:34 »
bende genel alışverişimi oranın az ilerisinde bulunan can motordan yapıyorum ahmet abi...zaten motorumu aldıgım yerdi...bütün bakımlarını ve araç gereçlerimi oradan temin ediyorum bende.sahibi olan tarık abide gayet sıcak kanlı ve iyi bir insandır...
05059014258
B Rh + (poz)
yamaha xt 660 R