0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Adalya - Mart 31, 2010, 09:17:23O tepeye tekrar çıkmak için beni de niye çağırdın anlamadım yalnız, ben kimsenin motorunu itmedim ki oraya çıkarken Herkes aslanlar gibi kendisi çıktı valla, hatta çıktığından daha kolay indi Şakası bir yana bu tür soft arazi gezileri yapabiliriz büyük motorlarla bir ara isterseniz Varlığın yeterince itici kuvvet benim için Önder'ciğim..Soft arazi gezisi fikri çok güzel, değerlendirelim bence.. Yanlız kuralları koyalım.. Motor hacmi 600 cc üzeri olacak.. TKC takmak yasak olacak. Düşen kaldırılacak, vs vs...
O tepeye tekrar çıkmak için beni de niye çağırdın anlamadım yalnız, ben kimsenin motorunu itmedim ki oraya çıkarken Herkes aslanlar gibi kendisi çıktı valla, hatta çıktığından daha kolay indi Şakası bir yana bu tür soft arazi gezileri yapabiliriz büyük motorlarla bir ara isterseniz
Kurallar güzel yalnız klavuzluk konusunda Bucak'lı Ali abimi önermek istiyorum ben
Utan Bilge utan, tam etiket takacaktık ki sana sen artık soft arazici oldun Yaparız İbrahim abi yakında, yukarılarda karlar eriyip zemin iyice kurusun, sizi ara ara sıcaklardan kurtaracağım Kurallar güzel yalnız klavuzluk konusunda Bucak'lı Ali abimi önermek istiyorum ben
Çok teşekkürler fotoğraflarla bir kez daha hatırladık o güzel günü
Alıntı yapılan: Adalya - Mart 31, 2010, 11:34:15Kurallar güzel yalnız klavuzluk konusunda Bucak'lı Ali abimi önermek istiyorum ben Naayıır, nolamazz....