RED MIST
Nedir bu RED MIST?
Kontrollü ve kendine hakim olan bir motor sürücüsü olabilmek icin dikkat etmemiz gereken bir çok şeyden bir tanesi ve en önemlilerinden birisidir.
Bir motosiklet sürücüsünün tehlikeye daha fazla açık olduğu bazı durumlar vardır. Bunlardan birkaç tanesini hemen burada sayacak olursak;
- Islak zeminde sürüş,
- Gece şartlarında sürüş,
- Yorgun iken sürüş
- Dikkatini veremiyor iken sürüş,
- Alkollü iken sürüş,
- Bir motorcu başka bir motorcuyu artçı olarak taşırken kendini ispat etme hevesiyle sürüş
- Karşı cinten birisini taşırken kendini gösterme hevesiyle sürüş
- RED MIST, ki bu sonuncusu belki de en önde gelen risktir.
RED MIST, ingilizce bir deyim, günlük hayattaki anlamı; gözünü kan bürüyecek gibi, sinir veya hırs yapmak demek. Motosikletteki anlamı da az bir farkla aynı.
Örneğin;
- Sizi hızla geçip giden, hatta geçerken biraz da sıkıştırıp tehlikeye atan bir aracı kovalayıp yakalamaya veya onla yarışmaya çalışmak. Hatta belki de ne kadar hızlı olabileceginizi gostererek ona bir ders vermeye calismak.
- Geç kaldiğiniz bir toplantıya veya randevuya vaktinde yetişmek için her zamankinden biraz daha hızlı gitmenin yeterli olacagini dusunmek
- Verilen bir mola sonrasinda, ekip yola cikarken, bir şekilde geç kalip, oyalanıp, ara açıldıktan sonra, "Eger 10-15 dk boyunca %100 tempo ile sürer isem, ekibi hemen yakalarim" diye dusunmek.
- Grup sürüşünde, grubun başı trafik ışığını geçtikten sonra yanan bir kırmızı ışığa yakalanip, yeşil yanana kadar bekleyip, yeşil yandiktan sonra da deli gibi basip, grubun başını tekrar yakalamaya çalışmak.
- Yakın bir arkadaşın veya bir tanidiğin veya akrabanın kaza yaptiğini, başına birşey geldiğini duyup, olay yerine veya hastaneye bir an evvel gitmek icin deli gibi gitmek
Örneklerin sayısı arttırılabilir.
Bilinçli bir motorcu olmak için, hangi durumlarda maruz kaldiğimiz riskin yukseldiğini, kendi hayatımızı tehlikeye atmaya başladığımızı bilmemiz gerekir.
Bir ayı geçkin bir süredir, motosikletin mentalitesi üzerine kendimce bazı araştırmalar yapıyorum. Buldugum şeyleri okuyorum. Benden büyük motorcu abilerime danışıyorum, hocalarımı ve benden daha önce bu işe başlamış motorcu kardeşlerimi arıyorum, bu işin felsefesi üzerine ne bulursam öğrenip sindirmeye çalışıyorum. Bu RED MIST konusunu da bana Tarkan kardeşim anlattı. Sadece bunu değil, başka birçok şeyi de anlattı. Kendisi benim hem okuldan sınıf arkadaşımdır, hem de 20 yıllık motorcudur. OMM nin kuruluşundan beri, sadece 6 üyesi olduğu zamandan beri içerisindedir. Geçtiğimiz haftalarda bizim bir cuma toplantısına misafirim olarak gelmişti, belki oradan hatırlarsınız. Kendisi GOLD bir sürücüdür. Bana öğrettikleri için kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Ne zaman geç kaldiğim için basmak zorunda kalsam, ne zaman kırmızı ışığa yakalanıp, diğer motorculardan geri kalsam, veya ne zaman yanımdan hava basıp geçen birisine gıcık olsam, ben de deli gibi basip gitmek yerine, RED MISTi aklıma getiriyorum. Bu riski alamayacagini biliyor ve Tarkan'a bir daha tesekkur ediyorum.
Hepinize emniyetli ve keyifli sürüşler.