0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: kobeyashi - Mayıs 15, 2010, 16:06:55Google maps den İbrahim bey listesine ekledi beni şu anda google maps üzerinden takip edebiliyorum İki saat önce ki konumu Aspendos bulvarıçok sakat hareketler bunlarrrr...diyelim ki İbrahim abi yengemize feth :deli:iye ye gidiyorum dedi..ama bir bakmışki Ercü kardeşimizin takibinde aspendos bulvarında fink atıyor... yenge buna hoooopp demez mi..
Google maps den İbrahim bey listesine ekledi beni şu anda google maps üzerinden takip edebiliyorum İki saat önce ki konumu Aspendos bulvarı
çok sakat hareketler bunlarrrr...diyelim ki İbrahim abi yengemize fethiye ye gidiyorum dedi..ama bir bakmışki Ercü kardeşimizin takibinde aspendos bulvarında fink atıyor... yenge buna hoooopp demez mi..
Çok güzel bir teknoloji, ama benim telefonum uygun olmadığı için şimdilik katılamıyorum, teşekkürler Ercü ...
ben motora bindiğimde telefonu sessiz moda alıyorum ve akşama kadar bakmıyorum, takip edilmek ,etmek en son istiyeceğim şey... teknoloji dışarı
Bende google maps yükleniyor ancak buna ek olarak takip için latitude denen gerekli program cep telime uyumsuz bende ordan takıldım....
bu google meretinin bir özelliğini daha öğrendim ben...geçmiş yıllarda nerede neler yaptığınızıda belgeliyor....