Benim yorgun eşeğim canım kaskım Nolan'dan ayrılma vakti geldi. Neredeyse 10 yıl geçti. Beni hiiiiç yanlız bırakmadı. Hele Denizli'de yaptıklarını kendi hayatını feda ederek beni koca Nissan pikupın ön tekerinden nasıl kurtardığını unutmam mümkün değil. Aşağıdaki fotoda pudra gibi olmuş toprağa girip yolun kenarında birikmiş kuma gömüldüğümde görecektiniz o taşları nasıl pamuk gibi yaptı.

Canım Nolanım senden ayrılma vakti geldi. kendine iyi bak. :'( Artık benimle beraber gelmeyeceksin ama sana kıyıp atamam, satamam bu ihaneti sana yapamam. Balkonumuzda çiçeklerin yuvası olur musun ?

Yeni kaskım Airoh S4 . İlk izlenimlerim: İki vidayla şekilden şekile girebilen bir kask. Fakat çıtçıtı pıtpıtı biraz uğraştırıyor. Vizörün 2 kademesi var. Vizörün mekanizması Nolan gibi karışık değil cama üç delik delmişler sabit bir çıkıntı vizörü kaldırdığınızda bu deliklere girerek camın o noktada kalmasını sağlıyor. Vizörü yukarıya kaldırmak biraz zahmetli gibi. Camı tutacak yer çok yeterli değil. Henüz kutusundan yeni çıkardım. Çıplak elle bile açıp kapatmak zor eldivenle nasıl olacak bilmiyorum. Malzeme kaliteli , enduro kaskın özelliğinden ön uzun olduğu için aslında camı çok fazla aç-kapa yapma ihtiyacı olmayacak gibi. Uvex kask denemiştim içi kaşıntı yapmıştı bu o yönden çok iyi çok yumuşak pammuk gibi

1450+- 50 gr