0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
leventim makinayı bi göreyim ona göre kılıf uydururuz 20 gün sonra dağlarda bana eğitim vericeksiniz
Alıntı yapılan: luzunsakal - Ağustos 16, 2010, 16:10:28O zaman güzel bir araştırma yapacaksın sanırım Orhan abi. Hadi hayırlısı. İlhanım boyuna uzun olması kanuni 250 bir araştır derim ben... leventim makinayı bi göreyim ona göre kılıf uydururuz 20 gün sonra dağlarda bana eğitim vericeksiniz
O zaman güzel bir araştırma yapacaksın sanırım Orhan abi. Hadi hayırlısı. İlhanım boyuna uzun olması kanuni 250 bir araştır derim ben...
orhan abi motorun sende kalsın bu kadar önemli demekki hayrını gör benim diyeceğim bu kadar bundan sonra herkes kendi yoluna bedava bile veriyorum desen almam
Alıntı yapılan: asic - Ağustos 23, 2010, 10:20:31orhan abi motorun sende kalsın bu kadar önemli demekki hayrını gör benim diyeceğim bu kadar bundan sonra herkes kendi yoluna bedava bile veriyorum desen almamİlhan işlerim oldukça yoğun.İnan motor ile uğraşacak zamanım yok,motor işyerinde yatıyor.İstediğin zaman al götür yok almıyorum dersen canın sağolsun.Ne diyeyim..
Alıntı yapılan: klass_07 - Ağustos 23, 2010, 21:22:51Alıntı yapılan: asic - Ağustos 23, 2010, 10:20:31orhan abi motorun sende kalsın bu kadar önemli demekki hayrını gör benim diyeceğim bu kadar bundan sonra herkes kendi yoluna bedava bile veriyorum desen almamİlhan işlerim oldukça yoğun.İnan motor ile uğraşacak zamanım yok,motor işyerinde yatıyor.İstediğin zaman al götür yok almıyorum dersen canın sağolsun.Ne diyeyim..hayrını görün son sözüm bu