öncelikle herkese merhabalar diyorum abilerim ablalarım

uzun bi süredir ne yazıkkı ne toplantılara nede gezilere katılabiliyorum çünkü malum yaz sezonu ve yaz başından beri olimpostaki kadirin agaç evlerinde kaya tırmanış rehberi olarak çalışmaktayım
ve bu durumdanda anlıyabileceğiniz gibi antalyada olamadığım için toplantılara dahi katılamadığımdan bütün kaytardığımız zamanlar için affınıza sığınıyorum

işallah yaz sonunda çok daha iyi bi durumda olarak görüşmek üzere...bi cuma akşamında ayarlıyabilirsemde antalayda olup mutlaka toplantıya gelicem bu arada.
gelelim şimdi asıl konumuza.çok yakın bi arkadaşım uzun bi süredir motor almak istiyodu ve en sonunda durumunu el verdiğince iyileştirdi ve artık ona bi motor bakıyoruz.başlıktada yazdığım gibi klr 650 olabilir yada yamaha xt 660r bunların dışında olası endrularada bakabiliriz.siteden birinin motoru olursada elbette çok daha iyi ve güzel olur...
onun için varsa site içinde satılık bi motorumuz veya aklımızda olan ilgilenmekteyiz haberiniz olsun
en yakın zamanda tekrardan görüşmek üzere olımposa yolunuz düşerse mutlaka beklerim ve bu güzel havaların tadını çıkartabilmeniz dileğiyle