Değerli abilerim arkadaşlarım.
Bunca yıldır motosiklet kullanıyorum,altımdaki motosiklet ne olursa olsun hep gündüzleri uzun farlarla giderim,bırakın karşınızdakinin gözünü alsın,hiç problem değil,isterse gözü çıksın hiç mi hiç önemli değil,beni tanıyanlarınız benim ne kadar kibar ve saygılı olduğumu bilirler,ama bu tip konularda artık böyle incelikleri düşünmüyorum,hayatta hiçbir şey sizin canınızdan daha önemli değildir,ne zaman bu iki ayaklı otomobil kullanan yaratıklar(lütfen kimse alınmasın hepimiz araç kullanıyoruz,bu sözüm,aklıyla ve beyniyle araç kullananlara değil,otomobile bindiğinde deliren,kendinin ne olduğunu şaşıran,hiçbir eğitimi olmayan,lahana gibi yetişen varlıklaradır)belli bir düzeye gelirler ki hiç bir zaman bu olmayacak,çünkü ailesinden aldığı eğitim terbiye nasılsa,bu kişi ileride büyüyüp çocuğu olduğunda çocuğuna da aynı şeyleri gösterecek yani bir başka deyişle eğitim veremeyecektir.
Sözün kısası ne kadar sinirlensekte,şikayette etsek bu ülkemizde böyle gelmiş,maalesef böyle gidecek(böyle gidecek derken umarım yeni yetişen bir avuç kadar da olsa yeni nesil,bu tip sorunları ber taraf ederler)
Ben bunları yazıyorum,ben sanki çok mu super eğitimli bir insanım,hayır,eğitimde değil birazda aile terbiyesi ve içten gelen bir şey bu.
Hepinize kazasız belasız,trafik canavarsız,bol motorlu,sinirlenmeyeceğiniz,güzel günler dilerim.
SAYGILARIMLA.
Engin SOYERDEM