yucel
düşünceler zevkler farlıdır insanlar gibi,
yanlız çok ama çok kırıldım ve çok üzüldüm bukadar ağır bır eleştırıyı hıç hak ettiğimi düşünmüyorum ,
ve bunu burdada paylaşmaktan hıçbır şekilde cekinmemekteyım ,sonuçta bızler motosıklet ve motosıklet ler için bır araya geldik dostluklar arkadaşlıklar oluştu ,sevdıklerimizi bıraktık bu sevda uğruna özgürlük aradık adrenelalin aradık arkadaşlar edindik doya doya motosıklet konuştuk .
mutlu olduk eleştırılere katlandık ,azarlandık ,fırcalar yedik neden ,motosıklet için
neden motosıklet özgürlük mü hıç bağdaşmıyor,
neden ben hıperaktıf anında cevap yerınde duramamakmı ,
çokmu aktıf olmak ( burda arkadaş konu açıyor sesyok neden ne tepki alacağından cekınıyor , yazan peki emeğe saygıdamı yok)
yanlışlar doğrular tabıkı olabılır hatasız insanmı var ,ben nerde hata yaptım , nerde yanlış bır hareketımı gören olmuş kıme saygıda kusur etmışım,ki
şimdi kım konu açacak tedırgin acaba kım ne der diye biraz özgürlük içimizden geldiği gibi davransak ,doğrular gercek duygular olsa fenamı olur ,
kısıtlanmak ve içini dökememek bir hata değil herkes istediğini paylaşmalı neden burdayıski,
(pardon büyük harf için) ve HER AÇTIĞIM TOPIĞE CEVAP YAZAMAMA TEDIRGINLIĞI İÇİNDE OLAN ÇOK ARKADAŞ VAR ACABA NE TEPKI ALIRIZ DIYE .bu dedenle zordakalan arkadaşlarımda oldu
Teşekkür ederim istemeyerk üzdüysem kırdığım olduysa özür dılerim ,
not . görüş ve düşüncelerinizi özelden mesaj olarak bıldırebılırsınız