Gönderen Konu: zikzak  (Okunma sayısı 1117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenan

• Üye
  • *
  • kafanıza kasktan başka birşey takmayın :))
zikzak
« Yanıtla #15 : Nisan 05, 2007, 21:29:48 »
     yucel 
düşünceler zevkler farlıdır insanlar gibi,
 yanlız çok ama  çok kırıldım ve çok üzüldüm bukadar ağır bır eleştırıyı hıç hak ettiğimi düşünmüyorum ,
 ve bunu burdada paylaşmaktan hıçbır şekilde cekinmemekteyım ,sonuçta bızler motosıklet ve motosıklet ler için bır araya geldik dostluklar arkadaşlıklar oluştu ,sevdıklerimizi bıraktık bu sevda uğruna  özgürlük aradık adrenelalin aradık arkadaşlar edindik doya doya motosıklet konuştuk .
  mutlu olduk eleştırılere katlandık ,azarlandık ,fırcalar yedik neden ,motosıklet için
neden motosıklet özgürlük mü hıç bağdaşmıyor,
neden ben hıperaktıf anında cevap yerınde duramamakmı ,
   çokmu aktıf olmak ( burda arkadaş konu açıyor sesyok neden ne tepki alacağından cekınıyor , yazan peki emeğe saygıdamı yok)
     yanlışlar doğrular tabıkı olabılır hatasız insanmı var ,ben nerde hata yaptım , nerde yanlış bır hareketımı gören olmuş kıme saygıda kusur etmışım,ki
  şimdi kım konu açacak tedırgin acaba kım ne der diye biraz  özgürlük içimizden geldiği gibi davransak ,doğrular gercek duygular olsa fenamı olur ,
     kısıtlanmak ve içini dökememek bir hata değil herkes istediğini paylaşmalı neden burdayıski,
(pardon büyük harf için) ve HER AÇTIĞIM TOPIĞE CEVAP YAZAMAMA TEDIRGINLIĞI İÇİNDE OLAN ÇOK ARKADAŞ  VAR ACABA NE TEPKI ALIRIZ DIYE .bu dedenle zordakalan arkadaşlarımda oldu
           Teşekkür ederim  istemeyerk üzdüysem kırdığım olduysa özür dılerim ,
not . görüş ve düşüncelerinizi özelden mesaj olarak bıldırebılırsınız
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2007, 22:51:55 Gönderen: tororosso »
kenan sofuoğlu

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
zikzak
« Yanıtla #16 : Nisan 06, 2007, 10:52:58 »
Bu konuda son kez bir şeyler yazmak istiyorum. Umarım beni daha iyi anlayabilirsiniz. Hoş bu tür konulara burada konuşarak internet yazışmalarının getirdiği olumsuz sonuçlar ile sıkmak istemiyorum ama bir şekilde "susmak ikrardır=susmak kabul etmektir" olarak da algılanmak istemiyorum.

Öncelikle AMK ve bu site bir dostluk kuruluşudur. Motosiklet hobisi olan arkadaşların birbirlerini tanıması, kaynaşması ve motosiklet bilgi/kültürlerini geliştirmesi amacıyla kurulmuş bir birlikteliktir. Bunun dışında herhangi bir amacı yoktur, olmayacaktır da. BU bağlamda bütün arkadaşların rahatça ulaşabilecekleri bazı kuralları vardır. Bütün bir araya gelişlerde olduğu gibi AMK nın da mevcut misyonunu korumak amacıyla kurallar koyması ve bu kurallara uyulmasını istemesi hakkı vardır. Çünkü buraya giren bütün arkadaşlar bu kuralları kabul ederek üyemiz olmaktadırlar. Hatırlatmakta fayda var. Ana sayfamızdaki ilk anayasamız

http://www.akdenizmotosiklet.org/uye/kurallar.php

Tanışma bölümümüzdeki karşılama mesajı

http://www.akdenizmotosiklet.org/smf/index.php?topic=544.0

Ve en son yazım kuralları

http://www.akdenizmotosiklet.org/smf/index.php?topic=189.0

Şimdi lütfen ön yargısız bu metinleri bir zahmet okuyun, sonrasında derin bir nefes alın ve biraz daha özele inelim isterseniz. Şunu da belirtmek isterim ki bu yazdıklarımın bir tek amacı var. Hep beraber daha iyisini ve daha güzelini yapmaya karar vermek, bu azimde olabilmek

Alıntı yapılan: yazım kuralları
1- Temelde sitemiz Akdeniz Motosiklet Kulübünün haberleşme, bilgilendirme ve paylaşma sitesidir. Bütün amaç sadece motosiklet konusunda daha bilinçli, daha bilgili ve daha düzeyli bir araya gelişlerin olabileceğini dosta düşmana gösterebilmek ve bizden örnek alacak yeni motorcu kardeşlerimize güzel örnek olabilmektir.

Demekki biz örnek davranışlar peşinde koşacağız. Kötü örnek olcak davranışlar içerisinde olamayaız. En azından bu site buna izin vermeyecek buna alet olmayacak.

Alıntı
3-Forumlarda mümkün mertebe güzel Türkçemizin kurallarına riayet edilmesi sağlanacaktır, chat dilinde yazışmalar doğru bulunmayacaktır.

Biz Türkçe kurallarına mümkün mertebe uymak zorundayız.
Bende Mecnun'dan çok aşıklık istidadı var.
Asıl aşık-ı sadık menim.
Mecnun'un sadece adı çıkmış

Halim Yılmaz, Tekirdağ

Çevrimdışı SNOBDOC

• Halim Yılmaz
  • Onursal Başkan
    • Blog
zikzak
« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2007, 11:57:26 »
Son kez yazdıklarımı bir kere daha hatırlatayım

Alıntı
Kenan. Sanırım sen benim sabır ve tahammül sınırlarımı denemek istiyorsun. Yoksa bu kadar rica etmeme, uyarmama ve ikaz etmeme rağmen sitenin genel havasını bozacak davranışlar içinde olmazdın. Unutma eğer bir yerde buluşacaksak bu senin tarzında olmayacak. Toplantılarda ve gezilerdeki kişiliğin ile klavye başındaki kişiliğin arasında çok ciddi bir fark görüyorum. Bir şeyler ispat etmek mi amacın, yoksa ortamı sulandırmak mı henüz anlamış değilim ama inan bana sadece bu video için değil aynı zamanda diğer konularla da ilgili olarak başkalarını da idare etmekten yoruldum. Bu iş burada bitsin

Bunları yazarken sadece bu videoya bakarak karar verdiğimi zannetmiyorsunuz herhalde. Ancak bir çok rica etmem rağmen, yüzyüze konuştuğumuzda da defalarca konuşmama rağmen ciddi bir direnç görmem ve hala bidiğini okuduğunu hissetmem bana böyle bir yazı yazmama yol açtı. Eğer dikkat ederseniz ne bir kırıcı söz, ne bir hakaret ne de bir aşağılama söz konusu. En son olarakda demişim ki “Bu iş burada bitsin” Ne anlayacağınızı merak ettim açıkçası.

Ondan sonra Kenan'ın yazdıkları. Bunlara burada gerçekten cümle cümle cevap vermek istemiyorum. Hem çok uzun sürecek hem de ciddi olarak konu kirliliğine yol açacak.

Benim ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum. Bazen susmak ve dinlemek ne büyük erdemdir, hele “bilgi sahibi olmadan  fikir sahibi” olmaya kalkarsanız.
Bende Mecnun'dan çok aşıklık istidadı var.
Asıl aşık-ı sadık menim.
Mecnun'un sadece adı çıkmış

Halim Yılmaz, Tekirdağ