Gökhan Demir'e(GokhanD) aynen katılıyorum.
Düşüncesi çok doğru,çünkü yapılan araştırmalar SARI rengin gündüz ve gece daima en çok dikkat çeken renk olduğunu ortaya çıkarmıştır.
Mesela örneğin; Avrupa'daki birçok ülkede bilhassa sisli havalarda güvenliği arttırması açısından yol çizgileri hep SARI renktir.(Almanya,Avusturya vb.)
Benim düşüncem şu şekildedir;boşverin sokaktaki vatandaş ne derse desin,isterlerse dalga geçsinler,yok belediye işçisine benzemiş,yok karayolları çalışanlarına benzemiş,zaten benzetilen şeyde kötü birşey değil ki,alnının teriyle çalışan işçilerimizin giydiği yelek rengi,cahil olanlar(cahil olanlar derken bizim bazı arkadaşları kesinlikle kastetmiyorum,sokaktaki bazı insanlardan söz ediyorum) ancak böyle davranışta bulunurlar,en önemlisi bizlerin motosiklet üzerinde dikkat çekmemiz,farkedilmemiz ve emniyetimizin artmasıdır.
Tabii ki hemen bunun yanında diğer arkadaşların görüşlerine de saygı duyuyorum,fakat isteyende normalde motor kullanırken giydiği giysisine bu fosforlu maddeleri yapıştırıp kullanabilir.
Sonuçta ben bu sarı renk yelekleri sonuna kadar destekliyorum,onaylıyorum

.
Yakın bir zamanda bütün kulüp aksesuarlarımızda(şapka,tişort,bandana vb.) hazır olacakmış,bu da kulübümüzün kalitesini ortaya koymaya yetiyor,tekrar buradan emeği geçen herkese tüm bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
SAYGILARIMLA.
Engin SOYERDEM.