Eğitimine katılabilmem büyük bir şanstı,rezervasyon yaptıran bir kişinin gelememesi neticesinde rezervasyonunu değerlendirmiş oldum ve ne kadar zor rezervasyon yaptırıldığını biliyorum.
Çok da mutlu oldum böyle bir eğitime katılabilmekten.
Honda firması olarak eğitim için herşey düşünülmüş memnun kalmamak için neden yok sadece özel isteklerle renk getirelebilir eğitim programına,örneğin sabah kahvaltısı da konulabilir mi gibi.Yanınıza hiçbirşey almak zorunda değilsiniz, sadece güneş altında kaldığınız için güneş kreminizi unutmamanız yeterli oluyor, bu arada yemekleri de çok çeşitli ve güzeldi, vücut çok sıvı kaybettiği için de sürekli sıvı tüketimiz için herşey düşünülmüştü.
Öyle bir tesis ki orada şirketin büyük bir kadrosu çalışyor ve işyerinde çalışanların hertürlü ihtiyacına cevap verecek alt yapı mevcut.
Sürüş eğitmenlerimizin; eğitime verdikleri dikkat ve titizlikten bahsetmedengeçemeyeceğim, işlerine son derece önem veriyorlar ve işleri son derece titizlikle yapıyorlar ve eğitime katılanların her türlü sorularına en iyi şekilde cevap verme gayretlerini çok takdir ettim.
Eğitmenlerimiz Mehmet Şen ve Murat Denizhan'a ve katkısı olan tüm Honda ekibine çok teşekkür ediyorum.
Öyleki sizinle bu resimleri paylaşabilmem bile eğitmenlerimizin çektiği fotoğraflar sayesinde oldu, Murat Bey tekrar teşekkürler.
Şimdi eğitimle ilgili görüntülü paylaşımlara geçelim.
Herkesle merhabalaşıp, günaydın dedikten sonra sürüş öncesi ısınma hareketleri ile sürüş öncesi kaslarımızı ısıtıyoruz.

Motorumuzu çalıştırmadan önce yapmamız gereken kontrolleri yapıyoruz;
-Motor yağını kontrol et.
-Lastikleri kontrol et, havasını, dişlerini v.b.
-Motor sıvısı varsa kontrol et
-Motor hidrolik yağını kontrol et
-Zincir kontrolü yap